Babyborrel- & Doop Fotograaf

Een geboorte is een belangrijke gebeurtenis in ieders leven. Als fotograaf wil ik jullie hier een blijvende herinnering aan laten behouden door dit professioneel en in een ongedwongen sfeer vast te leggen op foto.  Aansluitend met het doopsel fotografeer ik ook familiefoto's en het familiefeest. Ik kom steeds op locatie in West- en Oost Vlaanderen.

Doopviering & feest (Oostkamp)
Doop fotograaf
Onopvallend en met oog voor detail leg ik de doopviering van jouw kind vast als tastbare herinnering waarbij spontane foto's vanuit zoveel mogelijke invalshoeken worden gerealiseerd. Hierbij wordt elk moment in beeld gebracht.  Voor het goede verloop worden steeds op voorhand afspraken gemaakt met de priester en familie.
Familiefeest / Familiefoto's?
Vrijblijvend kun je mij ook bijboeken voor een aansluitend familiefeest in een feestzaal of op locatie. Ik verzorg met veel plezier de familiefoto's en sfeerfoto's na het officiële gedeelte van de doop.
Doop fotoshoot Maud (Torhout)
Doop fotoshoot Ella (Brugge)
Doopsel fotograaf Amy (Gistel)
Veelgestelde vragen:
Waarom een fotograaf boeken?
Kostbare herinneringen zoals foto's overlaten aan vrienden of familie kan je heel wat stress bezorgen op momenten dat je het niet wenst. Daarom laat je deze taak beter over in de bekwame handen van een fotograaf.
Een fotograaf zal op voorhand steeds concrete en correcte afspraken maken waardoor je op het moment geen stress meer hoeft te kennen. De fotograaf zal ook nooit in de weg lopen, en altijd in het feest verdwijnen.
Wens je ten volle kunnen genieten van je feest? Huur dan zeker de diensten van een fotograaf in.
Wanneer boek je een fotograaf?
Een fotograaf kun je boeken voor diverse aangelegenheden. Vanaf dat je het gevoel hebt dat het over belangrijke te koesteren momenten gaat, dan geef je de camera beter niet aan een nonkel of tante met een glaasje op.
Wat kost een fotoshoot?
Een losse fotoshoot kost tussen 150,-euro en 300, -euro.
Hier kunnen afwijkingen bestaan door tijdelijke acties.
Voor een huwelijksshoot betaal je 125€ per uur, met een minimum van 4uur.
Voor terugkerende opdrachten gelden aparte afspraken.
Nightlife/Festivals zijn maatwerk, en worden steeds afgesproken.

You may also like

Newborn shoot
Babyfotografie op locatie in West-Vlaanderen. Plan een babyshoot alleen of samen met de ouders. Binnen of buitenhuis.
Communieshoot met pony 2024
Communiefoto's met paarden en/of pony's? Ontdek onze unieke fotosessies bij Privéstal Peirdos te Oudenburg (Oostende / West-Vlaanderen)
Zakelijke portretten
Employer branding door zakelijke portretten. Als bedrijf kun je bij ons terecht voor het maken van portretfoto's van werknemers op locatie.
Nightlife Fotograaf
Nightlife fotograaf uit Brugge voor clubs en fuiven. De perfecte marketing voor een nachtclub of evenement. Bekijk m'n portfolio
Intieme koppel/solo fotoshoot
Ga eens samen op stap met een fotograaf. Naar het bos, stad of locatie naar keuze voor een intieme fotoshoot als koppel of als individu. Heb je iets te vieren zoals een verloving, verjaardag, jubileum of zoek je een originele manier om iets aan te kondigen? Laat je overtuigen door de foto's op deze website en boek je shoot!
Zwangerschap Fotoshoot
Zwangerschapsfotoshoot, Aankondiging of zwangere buik evolutie verloop van je zwangerschap. Dat kan! Ontdek snel de verschillende foto-formules!
Festival Fotograaf
Festival fotograaf of een fotograaf voor outdoor events nodig? Reeds diverse ervaring met festivals en zomerbars. Bekijk mijn portfolio.
Fotoshoot gezin
Fotoshoot met het gezin? Familieportret door een fotograaf of spontaan op stap met een fotograaf? Ontdek alle mogelijkheden hier
dj fotografie
Laat je als artiest fotograferen op een evenement, fuif of festival. Uitpakken met DJ presskit foto's!
Valentijn Fotoshoot
Wil je een geliefde verrassen? Een romantische fotoshoot met partner op locatie is een ideaal cadeau om te geven of om te krijgen. Boek een liefdes fotoshoot in januari of februari en krijg een mooie korting!
Back to Top