Babyborrel / Doop

Een geboorte is een belangrijke gebeurtenis in ieders leven. Als fotograaf wil ik jullie hier een blijvende herinnering aan laten behouden door dit professioneel en in een ongedwongen sfeer vast te leggen op foto.  Aansluitend met het doopsel fotografeer ik ook familiefoto's en het familiefeest. Ik kom steeds op locatie in West- en Oost Vlaanderen.

Doopviering & feest (Oostkamp)
Doop fotograaf
Onopvallend en met oog voor detail leg ik de doopviering van jouw kind vast als tastbare herinnering waarbij spontane foto's vanuit zoveel mogelijke invalshoeken worden gerealiseerd. Hierbij wordt elk moment in beeld gebracht.  Voor het goede verloop worden steeds op voorhand afspraken gemaakt met de priester en familie.
Familiefeest / Familiefoto's?
Vrijblijvend kun je mij ook bijboeken voor een aansluitend familiefeest in een feestzaal of op locatie. Ik verzorg met veel plezier de familiefoto's en sfeerfoto's na het officiële gedeelte van de doop.
Doop fotoshoot Maud (Torhout)
Doop fotoshoot Ella (Brugge)
Doopsel fotograaf Amy (Gistel)
Veelgestelde vragen:
Waarom een fotograaf boeken?
Kostbare herinneringen zoals foto's overlaten aan vrienden of familie kan je heel wat stress bezorgen op momenten dat je het niet wenst. Daarom laat je deze taak beter over in de bekwame handen van een fotograaf.
Een fotograaf zal op voorhand steeds concrete en correcte afspraken maken waardoor je op het moment geen stress meer hoeft te kennen. De fotograaf zal ook nooit in de weg lopen, en altijd in het feest verdwijnen.
Wens je ten volle kunnen genieten van je feest? Huur dan zeker de diensten van een fotograaf in.
Wanneer boek je een fotograaf?
Een fotograaf kun je boeken voor diverse aangelegenheden. Vanaf dat je het gevoel hebt dat het over belangrijke te koesteren momenten gaat, dan geef je de camera beter niet aan een nonkel of tante met een glaasje op.
Wat kost een fotoshoot?
Voor een fotoshoot van 1.5uur betaal je €150.
Hier kunnen afwijkingen bestaan door tijdelijke acties.
Voor een huwelijksshoot betaal je 85€ per uur, met een minimum van 4uur.
Voor terugkerende opdrachten gelden aparte afspraken.
Nightlife/Festivals zijn maatwerk, en worden steeds afgesproken.

You may also like

Back to Top