Zakelijke portretten
Als bedrijf kun je bij ons terecht voor het maken van portretfoto's van werknemers op locatie. Kies voor een profesionele uitraling van je firma door uniforme foto's te voorzien van al je werknemers. Deze kunnen als profielfoto worden gebruikt en op de website.
Hoe gaan we te werk bij het nemen van professionele foto's?
1. Wij komen naar je toe op locatie
2. We stellen onze mobiele fotostudio op in een ruimte. (bij voorkeur >12m2)
3. Per medewerker wordt een kwartier tijd voorzien
Foto's voor Employer branding nodig?
Kies voor leuke sfeerfoto's op de werkvloer of profielfotos van medewerkers.
Teamfoto op je website
Ook voor het nemen van een teamfoto ben je bij ons aan het juiste adres.
Teambuilding
Fotograaf tijdens een team-evenement of een teambuilding. Wij staan steeds tot je beschikking.
Vraag je profesionele fotoshoot nu aan
Submit
Thank you!

You may also like

Fotoshoot gezin
Fotoshoot met het gezin? Familieportret door een fotograaf of spontaan op stap met een fotograaf? Ontdek alle mogelijkheden hier
Valentijn Fotoshoot
Wil je een geliefde verrassen? Een romantische fotoshoot met partner op locatie is een ideaal cadeau om te geven of om te krijgen. Boek een liefdes fotoshoot in januari of februari en krijg een mooie korting!
Intieme koppel/solo fotoshoot
Ga eens samen op stap met een fotograaf. Naar het bos, stad of locatie naar keuze voor een intieme fotoshoot als koppel of als individu. Heb je iets te vieren zoals een verloving, verjaardag, jubileum of zoek je een originele manier om iets aan te kondigen? Laat je overtuigen door de foto's op deze website en boek je shoot!
Bedrijfsfotograaf
Een bedrijfsfotograaf boeken? Uw bedrijf in de kijker plaatsen met een fotoshoot voor op uw website of sociale media.
Newborn shoot
Babyfotografie op locatie in West-Vlaanderen. Plan een babyshoot alleen of samen met de ouders. Binnen of buitenhuis.
Babyborrel / Doop fotograaf
Een geboorte is een belangrijke gebeurtenis in ieders leven. Als fotograaf wil ik jullie hier een blijvende herinnering aan laten behouden door dit professioneel en in een ongedwongen sfeer vast te leggen op foto. Aansluitend met het doopsel fotografeer ik ook familiefoto's en het familiefeest. Ik kom steeds op locatie in West- en Oost Vlaanderen.
Nightlife Fotograaf
Nightlife fotograaf uit Brugge voor clubs en fuiven. De perfecte marketing voor een nachtclub of evenement. Bekijk m'n portfolio
Festival Fotograaf
Festival fotograaf of een fotograaf voor outdoor events nodig? Reeds diverse ervaring met festivals en zomerbars. Bekijk mijn portfolio.
Wandering
Ooit begon mijn fotografie voorliefde met het nemen van foto's in de vrije natuur en memorabele locaties. Een selectie van mijn vrijetijdsfoto's kun je hier terugvinden waarbij ik steeds nieuwe dingen uitprobeer, vanuit verschillende standpunten en perspectieven.
Communieshoot met pony 2024
Communiefoto's met paarden en/of pony's? Ontdek onze unieke fotosessies bij Privéstal Peirdos te Oudenburg (Oostende / West-Vlaanderen)
Back to Top