Neem jij ook babyfoto's?
Onlangs kreeg ik de vraag : Neem jij ook babyfoto's? Waarop ik volmondig "Ja!" antwoordde.
Hieronder kun je alvast enkele foto's terugvinden.
Maak vrijblijvend een afspraak voor een newbornshoot
Submit
Thank you!
Baby fotoshoot op locatie
Ik verkies een huiselijke sfeer boven een studio. Daarom zal ik een babyshoot altijd op locatie uitvoeren. Het enige dat we nodig hebben is een zachte ondergrond en een rustige achtergrond. Ik voorzie noodzakelijke props en layers. Een persoonlijke touch of eigen materiaal wordt uiteraard steeds aangemoedigd.

Wat heb ik nodig voor een babyshoot?
Ik ontzorg de ouders volledig door ervoor te zorgen dat alle nodige materiale, props en layers aanwezig zijn. Een persoonlijke touch of eigen materiaal wordt uiteraard steeds aangemoedigd.

Babyshoot met Mobiele studio
Indien je huis niet beschikt over een rustige achtergrond voorzie ik al het materiaal om een egale achtergrond te creëren met behulp van een achterwand en mobiele studio materiaal.

You may also like

Valentijn Fotoshoot
Wil je een geliefde verrassen? Een romantische fotoshoot met partner op locatie is een ideaal cadeau om te geven of om te krijgen. Boek een liefdes fotoshoot in januari of februari en krijg een mooie korting!
Babyborrel / Doop fotograaf
Een geboorte is een belangrijke gebeurtenis in ieders leven. Als fotograaf wil ik jullie hier een blijvende herinnering aan laten behouden door dit professioneel en in een ongedwongen sfeer vast te leggen op foto. Aansluitend met het doopsel fotografeer ik ook familiefoto's en het familiefeest. Ik kom steeds op locatie in West- en Oost Vlaanderen.
Bedrijfsfotograaf
Een bedrijfsfotograaf boeken? Uw bedrijf in de kijker plaatsen met een fotoshoot voor op uw website of sociale media.
dj fotografie
Laat je als artiest fotograferen op een evenement, fuif of festival. Uitpakken met DJ presskit foto's!
Wandering
Ooit begon mijn fotografie voorliefde met het nemen van foto's in de vrije natuur en memorabele locaties. Een selectie van mijn vrijetijdsfoto's kun je hier terugvinden waarbij ik steeds nieuwe dingen uitprobeer, vanuit verschillende standpunten en perspectieven.
Intieme koppel/solo fotoshoot
Ga eens samen op stap met een fotograaf. Naar het bos, stad of locatie naar keuze voor een intieme fotoshoot als koppel of als individu. Heb je iets te vieren zoals een verloving, verjaardag, jubileum of zoek je een originele manier om iets aan te kondigen? Laat je overtuigen door de foto's op deze website en boek je shoot!
Nightlife Fotograaf
Nightlife fotograaf uit Brugge voor clubs en fuiven. De perfecte marketing voor een nachtclub of evenement. Bekijk m'n portfolio
Festival Fotograaf
Festival fotograaf of een fotograaf voor outdoor events nodig? Reeds diverse ervaring met festivals en zomerbars. Bekijk mijn portfolio.
Communiefotografie 2024
Communiefotografie voor jongens en meisjes op locatie in Vlaanderen. Ontdek het aanbod, ontvang advies, fotolocaties en communiefotografie voorbeelden.
Communieshoot met pony 2024
Communiefoto's met paarden en/of pony's? Ontdek onze unieke fotosessies bij Privéstal Peirdos te Oudenburg (Oostende / West-Vlaanderen)
Back to Top