About

About


Geschiedenis
Als jonge knaap had ik reeds vroeg de smaak te pakken en kon je mij vaak terugvinden achter het fototoestel. Wat begon met enkele tientallen wegwerp camera's ging al snel over tot de oude analoge camera van mijn vader. Vraag geen merk, serienummer, of type toestel. Wist ik veel dat deze bezighouding zoveel jaren laten zou resulteren in wat het nu voor mij betekent. Maar ik was trots dat ik het toestel mocht hanteren.
Gedurende mijn zoektocht naar mijzelf als persoon kwam ik verwikkeld in het uitgaansleven. Aanvankelijk begon dit met zelf uitgaan. De drang tot ondernemen zat echter reeds vroeg in het bloed. Samen met een kameraad, startte ik een internet radio gespecialiseerd in de hardere muziekstijlen. Geinspireerd door deze partner, tevens dj, kocht ik een dj-set met de droom het ooit zelf zo ver te schoppen, je weet wel... Boys and toys. Zo ver is het dus nooit gekomen. Na het organiseren van enkele lokale fuiven in 2009 en internet-radio fusies in 2011 was de tijd gekomen om dit hoofdstuk af te sluiten.
Het is vandaag zes jaar geleden dat ik het fotograferen heb herontdekt.
Al die jaren had het fototoestel echter nooit ver weg geweest. Het idee ontstond om een digitale spiegelreflex camera (DSLR) aan te schaffen. De Canon EOS 550D lonkte, een relatief 'goedkoop' instapmodel. Mijn vriendin, waarmee ik dit jaar in het huwelijksbootje stap, gaf mij de camera als verjaardagsgeschenk in 2011. Door dik en dun gesteund worden in mijn hobby/passie, dat is liefde.
Na wat natuurfoto's, nachtfoto's, reiskiekjes en verder freewheelen viel mijn oog terug op het nachtleven. De nightlife fotograaf in mezelf was geboren. Dankzij de opdrachten verworven via Brugge Leeft,  de lokale dienst van het stadsbestuur voor de jeugd van Brugge ontstonden heel wat nieuwe professionele opportuniteiten. Hiermee drong de tijd zich aan voor een nieuwe noodzakelijke upgrade naar de Canon EOS 80D spiegelreflexcamera.
Ondertussen heb ik het zelfstandige statuut verkregen en verruim ik mijn horizon.
Naast het nachtleven stel ik mijzelf als fotograaf beschikbaar voor een ruime waaier aan diensten.
2018 is het jaar geworden waarbij de grootste vooruitgang tot nu toe geboekt was als jonge ondernemer. 
Met 52 verschillende bookingen op 10 verschillende locaties was dit jaar een absoluut succesverhaal.
Met de komst van m'n eerste huwelijksreportage en een communieshoot kon ik niet achterop hinkelen.
De volgende logische stap was de overstap naar een Full Frame proffesionele camera en de bijhorende lenzen. Mijn keuze was gevallen op de Canon EOS 6D Mark II.  Wat een beest! Op naar 2019.
Special thanks:
Mira Eventsupport
Ostend Beach
The Place Oostende
The Place Brugge
Place2Party Torhout
Flight90 Oostende
Flight90 Opwijk
Bras Club Brugge
Ma Ricca Rokk Brugge
Perfect+ Events
Supersalon Bredene
LETT Bredene
Starz Club Brugge
Fotograafinfo
...
Back to Top