Je fotograaf

Ik ben Kevin, een fotograaf geboren en getogen te Oostende en uitgeweken naar Brugge. Vaak ben ik als fotograaf actief in West-Vlaanderen. Het liefst wil ik de wereld verkennen om mijn verhaal te vertellen via foto's. De momenten dat je me zonder camera zal spotten zijn zeldzaam. Ik beschrijf mezelf als een spontane jonge fotograaf die houd van een ongedwongen losse sfeer. Een beeld op een unieke manier brengen zie ik steeds als een uitdaging. Beelden die kunnen spreken en herinneringen om te koesteren.


Geschiedenis
Als jonge knaap had ik reeds vroeg de smaak te pakken en kon je mij vaak terugvinden achter het fototoestel. Wat begon met enkele tientallen wegwerp camera's ging al snel over tot de oude analoge camera van mijn vader. Wist ik veel dat deze bezighouding zoveel jaren laten zou resulteren in wat het nu voor mij betekent.
Gedurende mijn zoektocht naar mijzelf als persoon kwam ik verwikkeld in het uitgaansleven. Aanvankelijk begon dit met zelf uitgaan. De drang tot ondernemen zat echter reeds vroeg in het bloed. Samen met een kameraad, startte ik een internet radio. Geïnspireerd door deze partner, tevens dj, kocht ik een dj-set met de droom het ooit zelf zo ver te schoppen, je weet wel... Boys and toys. Zo ver is het dus nooit gekomen. Na het organiseren van enkele lokale fuiven in 2009 was het enige tijd later tijd gekomen om dit hoofdstuk af te sluiten.
Al die jaren had het fototoestel echter nooit ver weg geweest. Het idee ontstond om een digitale spiegelreflex camera (DSLR) aan te schaffen. De Canon EOS 550D lonkte, een relatief 'goedkoop' instapmodel. Mijn vriendin, nu mijn vrouw, gaf mij de camera als verjaardagsgeschenk in 2011.
Na heel wat experimenteren in de natuur en tijdens reizen viel mijn oog terug op het nachtleven. De nightlife fotograaf in mezelf was geboren. Dankzij de opdrachten verworven via Brugge Leeft,  de lokale dienst van het stadsbestuur voor de jeugd van Brugge ontstonden heel wat nieuwe professionele opportuniteiten. 
Ondertussen heb ik het zelfstandige statuut verkregen en verruim ik mijn horizon. Met wekelijkse bookingen op diverse locaties wordt dit een succesverhaal. Naast fuiven kwamen vanaf 2014 ook heel wat bedrijfs- en corporate events en festivals voorbij. Hiermee drong de tijd zich aan voor een nieuwe noodzakelijke upgrade naar de Canon EOS 80D spiegelreflexcamera.
Naast het nachtleven stel ik mijzelf als fotograaf beschikbaar voor een ruime waaier aan diensten. Ondermeer diverse koppels deden reeds beroep op mijn diensten voor hun huwelijksreportages. Ook communieshoots, doopfeesten en babyborrels zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in mijn agenda.
De volgende logische stap was de overstap naar een Full Frame professionele camera en de bijhorende lenzen. Mijn keuze was gevallen op de Canon EOS 6D Mark II.  Wat een beest!
Deze professionele klanten gingen je voor:
Plopsa (De Panne)
Siemens (Belgie)
123Inkt (Benelux)
Upfresh (Oostende)
Kookeet (Brugge)
-- Winkels --
LETT (Bredene)
Supersalon (Bredene)
-- Supported by --

Mira Eventsupport (Brugge)
Perfect+ Events (Belgie)

-- Nightlife --

The Place (Oostende)
The Place (Brugge)
Place2Party Torhout
Flight90 (Oostende)
Flight90 (Opwijk)
Bras Club (Brugge)
Ma Ricca Rokk (Brugge)
Starz Club (Brugge)
-- Festivals --
Laundryday (Antwerpen)
Ostend Beach (Oostende)
We-Can-Dance Festival (ZeeBrugge)
Land of Love (Torhout)
Campo Solar (Damme)
-- Zomerbars --
The Night (Brugge)
Bondi Beach (Oostende)
Bagatelle (Oostende)
Bar La Garre (Torhout)
Back to Top