Wat kost een Valentijn fotoshoot?
Voor een koppel fotoshoot in West-Vlaanderen betaal je  slechts 125,- euro (ipv. 165,- euro) op alle reservaties dat voor 14 februari worden vastgelegd! Het wordt zelfs nog beter! Wanneer je ervoor kiest een liefdes fotoshoot in het historische en romantische Brugge te houden betaal je slechts 99,- euro! *
* Actie geldig in de Brugse binnenstad.

Wat krijg je bij een Valentijn fotoshoot?
Spontane en leuke sfeer!
Glaasje cava per persoon.
Ongelimiteerd aantal geslaagde foto's. (Minstens 10)
Digitaal afgeleverd, nabewerkt en in hoge kwaliteit.
Geen gedoe met foto's bijkopen/bijbestellen.
Verplaatsing inbegrepen (20km vanaf Brugge).

Vraag je romantische fotoshoot nu aan!
Submit
Thank you!
Liever een fotoshoot in studio?
Bij deze fotoshoot met partner is het eveneens mogelijk om onze mobiele fotostudio bij te boeken voor een indoor fotoshoot op locatie! Lees hier alles over de mobiele fotostudio!

You may also like

Wandering
Ooit begon mijn fotografie voorliefde met het nemen van foto's in de vrije natuur en memorabele locaties. Een selectie van mijn vrijetijdsfoto's kun je hier terugvinden waarbij ik steeds nieuwe dingen uitprobeer, vanuit verschillende standpunten en perspectieven.
Babyborrel / Doop fotograaf
Een geboorte is een belangrijke gebeurtenis in ieders leven. Als fotograaf wil ik jullie hier een blijvende herinnering aan laten behouden door dit professioneel en in een ongedwongen sfeer vast te leggen op foto. Aansluitend met het doopsel fotografeer ik ook familiefoto's en het familiefeest. Ik kom steeds op locatie in West- en Oost Vlaanderen.
Fotoshoot gezin
Fotoshoot met het gezin? Familieportret door een fotograaf of spontaan op stap met een fotograaf? Ontdek alle mogelijkheden hier
fotoshoot vriendinnen
Festivals, Zomerbars & outdoor Fotograaf
Net zoals bij nightlife ben ik ook actief als fotograaf op festivals en zomerbars. Op deze outdoor evenementen ligt de focus meer op het geheel en de gecreëerde sfeer door de organisatie. Op een spontane en professionele manier leg ik het event tot in de details vast op foto.
dj fotografie
Laat je als artiest fotograferen op een evenement, fuif of festival. Uitpakken met DJ presskit foto's!
Zwangerschap Fotoshoot
Zwangerschapsfotoshoot, Aankondiging of zwangere buik evolutie verloop van je zwangerschap. Dat kan! Ontdek snel de verschillende foto-formules!
Bedrijfsfotograaf / Corporate
Uw bedrijf of bedrijfsevenement in de kijker plaatsen op uw website of sociale media? Professionele foto's zijn de fundament van uw website en sociale media marketing. Foto's zijn krachtig en beïnvloeden vaak de keuze van uw cliënt. Informeer naar een photoshoot op maat voor uw firma.
Communie fotograaf
Communiefotograaf voor jongens en meisjes op locatie in West-Vlaanderen. Ontdek het aanbod, ontvang advies, fotolocaties en communiefotografie voorbeelden.
Nightlife & Event Fotograaf
Nightlife & Eventfotograaf te West-Vlaanderen voor clubs en fuiven. De perfecte marketing voor een nachtclub of evenement. Bekijk m'n portfolio
Back to Top