Wat kost een Valentijn fotoshoot?
Voor een koppel fotoshoot in West-Vlaanderen betaal je  slechts 125,- euro (ipv. 165,- euro) op alle reservaties dat voor 14 februari worden vastgelegd! Het wordt zelfs nog beter! Wanneer je ervoor kiest een liefdes fotoshoot in het historische en romantische Brugge te houden betaal je slechts 99,- euro! *
* Actie geldig in de Brugse binnenstad.

Wat krijg je bij een Valentijn fotoshoot?
Spontane en leuke sfeer!
Glaasje cava per persoon.
Ongelimiteerd aantal geslaagde foto's. (Minstens 10)
Digitaal afgeleverd, nabewerkt en in hoge kwaliteit.
Geen gedoe met foto's bijkopen/bijbestellen.
Verplaatsing inbegrepen (20km vanaf Brugge).

Vraag je romantische fotoshoot nu aan!
Submit
Thank you!
Liever een fotoshoot in studio?
Bij deze fotoshoot met partner is het eveneens mogelijk om onze mobiele fotostudio bij te boeken voor een indoor fotoshoot op locatie! Lees hier alles over de mobiele fotostudio!

You may also like

Wandering
Ooit begon mijn fotografie voorliefde met het nemen van foto's in de vrije natuur en memorabele locaties. Een selectie van mijn vrijetijdsfoto's kun je hier terugvinden waarbij ik steeds nieuwe dingen uitprobeer, vanuit verschillende standpunten en perspectieven.
Festivals, Zomerbars & outdoor Fotograaf
Net zoals bij nightlife ben ik ook actief als fotograaf op festivals en zomerbars. Op deze outdoor evenementen ligt de focus meer op het geheel en de gecreëerde sfeer door de organisatie. Op een spontane en professionele manier leg ik het event tot in de details vast op foto.
Nightlife & Event Fotograaf
Nightlife & Eventfotograaf te West-Vlaanderen voor clubs en fuiven. De perfecte marketing voor een nachtclub of evenement. Bekijk m'n portfolio
Fotoshoot gezin
Fotoshoot met het gezin? Familieportret door een fotograaf of spontaan op stap met een fotograaf? Ontdek alle mogelijkheden hier
Intieme koppel/solo fotoshoot
Ga eens samen op stap met een fotograaf. Naar het bos, stad of locatie naar keuze voor een intieme fotoshoot als koppel of als individu. Heb je iets te vieren zoals een verloving, verjaardag, jubileum of zoek je een originele manier om iets aan te kondigen? Laat je overtuigen door de foto's op deze website en boek je shoot!
Communieshoot met pony
Communiefoto's met paarden en/of pony's? Ontdek onze unieke fotosessies bij Privéstal Peirdos te Oudenburg (Oostende / West-Vlaanderen)
fotoshoot vriendinnen
Zwangerschap Fotoshoot
Zwangerschapsfotoshoot, Aankondiging of zwangere buik evolutie verloop van je zwangerschap. Dat kan! Ontdek snel de verschillende foto-formules!
Communie fotograaf
Communiefotograaf voor jongens en meisjes op locatie in West-Vlaanderen. Ontdek het aanbod, ontvang advies, fotolocaties en communiefotografie voorbeelden.
Babyborrel / Doop fotograaf
Een geboorte is een belangrijke gebeurtenis in ieders leven. Als fotograaf wil ik jullie hier een blijvende herinnering aan laten behouden door dit professioneel en in een ongedwongen sfeer vast te leggen op foto. Aansluitend met het doopsel fotografeer ik ook familiefoto's en het familiefeest. Ik kom steeds op locatie in West- en Oost Vlaanderen.
Back to Top