Communie

Een communie of lentefeest is een belangrijk moment in de ontwikkeling van je kind. Als communiefotograaf probeer ik samen met de ouders en de communicant een thema op maat te vinden.  Ik kom steeds fotograferen op locatie te West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen met uitvalsbasis te Brugge.

Actie: Communieshoots 2021 Brugge & Regio.
Boek reeds je communiefotograaf voor het voorjaar van 2021 aan een voordeliger tarief. Daarnaast krijgen alle shoots dat worden vastgelegd VOOR 31-12-2020 een gratis uitvergroting cadeau.

Communie uitgesteld wegens Covid19 / Corona? Geen probleem. Ik plan deze zomers diverse shoot mogelijkheden! Contacteer vrijblijvend!
Communieshoot Owen (Oostende)
Communieshoot Hilany (Oostende)
Communie Fotograaf Oostende Oosteroever strekdam - Kevin Vandeplassche
Communieshoot (Brugge)
Foto's tijdens de dienst of familiefeest?
Geen probleem. Je kan mij eveneens boeken als fotograaf tijdens de plechtigheid of het familiefeest.
Vraag vrijblijvend naar mijn prijzen. Kortingen mogelijk bij een gecombineerde opdracht.
Communie Fotograaf gezocht?
Bent u nog op zoek naar een communiefotograaf in Brugge, West Vlaanderen & Oost Vlaanderen om de communiefoto's vast te leggen van uw zoon/dochter op een speelse en spontane wijze. Aarzel niet om contact op te nemen met mij, fotograaf uit Brugge voor een vrijblijvende offerte.
Interesse? Laat vrijblijvend uw contactgegevens na op deze website. Hierna neem ik met plezier contact op en bespreken we de mogelijkheden.
Andere fotoshoots?
Bij mij kun je naast een communiefotoshoot ook terecht voor diverse andere shoots.
Wenst u een fotosessie met uw vrijgezellen, foto's met uw huisdier of wil je enkele foto's van uw familie en vrienden. Contacteer vrijblijvend.
Steeds op locatie. Fotosessie duurt gemiddeld 1.5uur
Submit
Thank you!

You may also like

Back to Top