Communie

Een communie of lentefeest is een belangrijk moment in de ontwikkeling van je kind. Als communiefotograaf probeer ik samen met de ouders en de communicant een thema op maat te vinden.  Ik kom steeds fotograferen op locatie te West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen met uitvalsbasis te Brugge.

Communie uitgesteld wegens Covid19 / Corona? Geen probleem. Ik plan deze zomers diverse shoot mogelijkheden! Contacteer vrijblijvend!
Familiefoto's
Foto's tijdens de communie kerkdienst
Privé communie shoot
Communie Fotograaf Oostende Oosteroever strekdam - Kevin Vandeplassche

Op een mooie lentedag begin april 2018 trokken we samen met mama en dochter voor een fotoshoot langs de mooie West Vlaamse kust naar de Oosteroever strekdam te Oostende. Alles zat mee voor een fantastische communieshoot. Het meisje had haar communiekleedje aangetrokken en was helemaal opgemaakt.

Communie Fotograaf Oostende Oosteroever - op de golfbrekers

We zochten de mooiste plekjes aan het strand voor een communieshoot aan zee. Gewapend met een handdoek en enkele leuke attributen gingen we aan de slag. Nadat het kleine modelletje op haar gemak was gesteld ging de volledige fotoshoot zeer spontaan en vlot.

Communie Fotograaf West Vlaanderen - Oostende strand bij oosteroever op de rotsen

De bellenblazer leek al snel het verkozen attribuut bij deze fotosessie in Oostende. De communicant kan helemaal zichzelf zijn en gaat er helemaal in op. We nemen onze tijd en maken foto's op diverse locaties op het strand en langs de strekdam met verschillende poses.

Communie Fotograaf gezocht?
Bent u nog op zoek naar een fotograaf in West Vlaanderen & Oost Vlaanderen om de communie foto's vast te leggen van uw zoon/dochter op een speelse en spontane wijze. Aarzel niet om contact op te nemen met deze fotograaf uit Brugge voor een vrijblijvende offerte.
Interesse? Laat vrijblijvend uw contactgegevens na op deze website. Hierna neem ik met plezier contact op en bespreken we de mogelijkheden.
Andere fotoshoots?
Bij mij kun je naast een communiefotoshoot ook terecht voor diverse andere shoots.
Wenst u een fotosessie met uw vrijgezellen, foto's met uw huisdier of wil je enkele foto's van uw familie en vrienden. Contacteer vrijblijvend.
Steeds op locatie. Fotosessie duurt gemiddeld 1.5uur
Submit
Thank you!

You may also like

Back to Top